ново
Органски - Планински чај 20 x 1,5 g

Органски - Планински чај 20 x 1,5 g

85.00ден.

нов

Органски - Планински чај
филтер дуплекс 20 x 1,5 g

5 ставки

има на залиха

за споредба

Стар, добро познат вкус кој крие многу во себе... Испреплетена копмпозиција од слатки, билни ноти и етерични масла. Израснат со енергија од сончевите зраци и силата на Земјата, органскиот планински чај е грижливо направен за вашето задоволство да трае.

Како најдобро да го “доживеете” чајот: направете си своевидна церемонија секогаш кога приготвувате чај. Тоа ќе ве направи позадоволни, а оригиналноста на чајот ќе биде поубедлива, пред оние со кои планирате да го испиете. Тоа ќе ви даде нота на посебна личност.

нема прегледи од клиенти во моментот

напиши преглед

Органски - Планински чај 20 x 1,5 g

Органски - Планински чај 20 x 1,5 g

Органски - Планински чај
филтер дуплекс 20 x 1,5 g

поврзани производи