ново
Органски чај - Липа 20 x 1,5 g

Органски чај - Липа 20 x 1,5 g

85.00ден.

нов

Органски чај - Липа
филтер дуплекс 20 x 1,5 g

5 ставки

има на залиха

за споредба

Дали се сеќавате колку е убав мирисот на липите на пролет и воодушевувањето кое го предизвикува нивниот неповторлив мирис? Пригответе една шолја чај и уживајте. Ќе ви годи, кога и да ја испиете.

Како најдобро да го “доживеете” чајот: ставете две филтер - кесички во шолјата и полека истурајте ја зовриената вода врз нив. Ја чувствувате ли магијата?

нема прегледи од клиенти во моментот

напиши преглед

Органски чај - Липа 20 x 1,5 g

Органски чај - Липа 20 x 1,5 g

Органски чај - Липа
филтер дуплекс 20 x 1,5 g

поврзани производи