ново
Органски чај - Кантарион 20 x 1,5 g

Органски чај - Кантарион 20 x 1,5 g

85.00ден.

нов

Органски чај - Кантарион
филтер дуплекс 20 x 1,5 g

5 ставки

има на залиха

за споредба

Органскиот кантарион е избор за оние кои веруваат во моќта на природата и нејзините благодати и во едноставните решенија за човекот. Чајот поседува многу силни исцелувачки својства и пријатен е за пиење.

Како најдобро да го “доживеете” чајот: дефинитивно се препорачува да се пие навечер, засладен со малку мед. Едноставен мелем за добар дух.>

нема прегледи од клиенти во моментот

напиши преглед

Органски чај - Кантарион 20 x 1,5 g

Органски чај - Кантарион 20 x 1,5 g

Органски чај - Кантарион
филтер дуплекс 20 x 1,5 g

поврзани производи