ново
Органски чај - Бозел 20 x 1,5 g

Органски чај - Бозел 20 x 1,5 g

85.00ден.

нов

Органски чај - Бозел
филтер дуплекс 20 x 1,5 g

5 ставки

има на залиха

за споредба

Исклучително карактеристичен по својот незаменлив вкус на слатко овошје и мед. Ситните цветови на органскиот бозел, собрани од скриените ливади во планините, се богати со етерични масла.

Како најдобро да го “доживеете” чајот: најдобар е за прилики кога ви  е потребна топлина, нешто што ќе ве згрее во студените зимски денови.

нема прегледи од клиенти во моментот

напиши преглед

Органски чај - Бозел 20 x 1,5 g

Органски чај - Бозел 20 x 1,5 g

Органски чај - Бозел
филтер дуплекс 20 x 1,5 g

поврзани производи