За Апидо Фарм

Се наоѓаме во Кавадарци, булевар „Едвард Кардељ“ број 2, и работиме од 2010 година. Ние сме горди што сме дел од заедницата и нудиме поддршка на поединци преку програми. Нашата аптека ви нуди:

  • Kвалитетни производи
  • Најдобри услуги за клиентите
  • Висока професионалност

Нашиот тим

Ние ги третираме нашите вработени како семејство, а исто и нашите клиенти. Во нашиот тим, секогаш има квалификувано лице да ви помогне.

cms-img

Ние сме на располагање да поминеме време слушајќи ги вашите грижи, одговарање на вашите прашања и да разговараме за вашите здравствени потреби, Ви гарантираме квалитетно време и услуга.

Апидо Фарм

Сите се грижат за себе, само ние се грижиме за вас.

Нашето мото

Тука сме за вас да го направиме Вашиот живот поубав и поздрав заедно да сонуваме за перфекција...

Апидо Фарм