ново топ понуда
Чај од камилица 20 x 1g

Чај од камилица 20 x 1g

47.00ден.

900542

нов

Чај од камилица
20 х 1 g

20 ставки

има на залиха

за споредба

Вкусете го GOOD NATURE чајот од камилица и дозволете му на мирисот кој ќе ве опкружи да продре до вашите сетила. Чувствувате како да уживате во бескрајните ливади раскошна камилица, на топлото пролетно сонце. Чајот од камилица предизвикува мноштво благопријатни ефекти, па така може да ви помогне при стомачни тегоби, особено кај децата, настинки,  инфицирана кожа и слузница, и уште при многу други состојби. Домашниот GOOD NATURE чај од камилица, навистина, заслужува почесно место во вашата домашна аптека.

нема прегледи од клиенти во моментот

напиши преглед

Чај од камилица 20 x 1g

Чај од камилица 20 x 1g

Чај од камилица
20 х 1 g

поврзани производи