ново
GastroGuard chewable tablets.

GastroGuard chewable tablets x24

135.00ден.

986762418

нов

СОСТАВ

Една таблета содржи 680 mg калциум карбонат и 80 mg магнезиум карбонат.

ИНДИКАЦИИ

  • нарушено варење на храната, вклучувајќи и нарушено варење на храната во текот на бременоста;
  • прекумерно консумирање храна и пијалаци;
  • гастритис, улкусна болест, рефлуксен езофагитис;
  • нарушувања на црниот дроб или на жолчното ќесе.

50 ставки

има на залиха

за споредба

ДОЗИРАЊЕ

Таблетите ГастроГард се земаат перорално, се џвакаат или се лижат.
Возрасни и деца над 12-годишна возраст:
Една или две таблети се џвакаат или се лижат вообичаено еден час по главните оброци или пред спиење, или при појава на тегобите.

нема прегледи од клиенти во моментот

напиши преглед

GastroGuard chewable tablets x24

GastroGuard chewable tablets x24

СОСТАВ

Една таблета содржи 680 mg калциум карбонат и 80 mg магнезиум карбонат.

ИНДИКАЦИИ

  • нарушено варење на храната, вклучувајќи и нарушено варење на храната во текот на бременоста;
  • прекумерно консумирање храна и пијалаци;
  • гастритис, улкусна болест, рефлуксен езофагитис;
  • нарушувања на црниот дроб или на жолчното ќесе.

поврзани производи