калориска вредност

калориска вредност на животински и растителни продукти

последни објави

Слатки

постирано од: Маријан Бандев на: коментар: 0 прегледи: 620
Состав и калориска вредност на животинските и растителните продукти, содржина на витамини и минерали во 100 грама продукт.

повеќе

Житарици и брашно

постирано од: Маријан Бандев на: коментар: 0 прегледи: 578
Состав и калориска вредност на животинските и растителните продукти, содржина на витамини и минерали во 100 грама продукт.

повеќе

Јајца, масти и масла

постирано од: Маријан Бандев на: коментар: 0 прегледи: 548
Состав и калориска вредност на животинските и растителните продукти, содржина на витамини и минерали во 100 грама продукт

повеќе

Овошје

постирано од: Маријан Бандев на: коментар: 0 прегледи: 550
Состав и калориска вредност на животинските и растителните продукти, содржина на витамини и минерали во 100 грама продукт.

повеќе

Зеленчук

постирано од: Маријан Бандев на: коментар: 0 прегледи: 660
Состав и калориска вредност на животинските и растителните продукти, содржина на витамини и минерали во 100 грама продукт.

повеќе

Месо и риба

постирано од: Маријан Бандев на: коментар: 0 прегледи: 587
Состав и калориска вредност на животинските и растителните продукти, содржина на витамини и минерали во 100 грама продукт.

повеќе

приказ на & - % од % ставки