интеракции на лекови

последни објави

Бета блокери + блокатори на калциумовите канали

постирано од: Димитар Панчо Туто Темков на: коментар: 0 прегледи: 450
Бета блокери + блокатори на калциумовите канали Lercandipine ( Lercanil, Pinox ) Кога се зема задно со metoprolol ( Bloxan ) се намалува биорасположливоста...

повеќе

приказ на & - % од % ставки