најпродавани

0 прегледи
172.00ден.

Состав Диастоп Пробио е пробиотик кој содржи четири вида млечнокиселински бактерии: Lactobacillus acidophilus LA-5тм; Streptococcus thermophilus STY-31тм; Bifidobacterium BB-12тм; Lactobacillus delbrueckii LBY-27тм.

0 прегледи
355.00ден.

Состав Една капсула содржи 500 mg крилово масло, кое содржи 225 mg фосфолипиди од крил. Употреба Заштита од срцеви заболувања и од атеросклеротични промени. Дејствува позитивно врз намалување на вкупниот холестерол и на LDL-фракцијата (лошиот холестерол). Дејствува превентивно врз HDL-фракцијата (добриот холестерол).

0 прегледи
610.00ден.

Состав: 1) Сув екстракт од ферментиран црвен ориз(Monascus purpureus)335 mg - од што monakolin K 10 mg (100% RDA*) 2) Сув екстракт од лист од артичока (Cynara scolymus L.);дрога:екстракт=15:1     155 mg

приказ на % - %2 од 3% ставки