ново топ понуда
Acerola 40mg chewable tablets

Acerola 40mg chewable tablets

280.00ден.

976497

нов

Состав

Една таблета содржи 40 mg природен витамин Ц (во форма на прашок од ацерола).

10 ставки

има на залиха

за споредба

Витаминот Ц придонесува за одржување на нормалната функција на имунолошкиот систем во текот на интензивни физички вежби и по нив. Витаминот Ц придонесува за нормално создавање колаген, при што се овозможува нормално функционирање на крвните садови, кожата, коските, ’рскавицата, забите и на непцата. Тој придонесува за нормален метаболизам за создавање енергија, придонесува за нормално функционирање на нервниот систем и за нормално психолошко функционирање. Витаминот Ц придонесува за намалување на заморот и на исцрпеноста.

Витаминот Ц придонесува за заштита на клетките од оксидативен стрес.

Витаминот Ц ја зголемува апсорпцијата на железо.

Деца до 6 години: Препорачана дневна доза е 1 таблета (40 mg).

нема прегледи од клиенти во моментот

напиши преглед

Acerola 40mg chewable tablets

Acerola 40mg chewable tablets

Состав

Една таблета содржи 40 mg природен витамин Ц (во форма на прашок од ацерола).

поврзани производи