менструален циклус 

менструален циклус

има % производи
0 прегледи
96.00ден.

Состав ibuprofen 200 mg (во форма на ibuprofen lysinate 342 mg) Фармацевтска форма филм-обложени таблети

0 прегледи
105.00ден.

БлокМАКС® Состав Една таблета БлокМАКС содржи 200 mg ибупрофен. Фармацевтска форма Филм-обложени таблети.

0 прегледи
105.00ден.

Состав Една таблета БлокМАКС Форте содржи 400 mg ибупрофен. Индикации БлокМАКС форте таблетите се употребуваат при : главоболки, болки во грбот, менструална болка, забоболка, невралгија, ревматоидна болка, мускулна болка, мигрена, симптоми на настинка, треска, при болка предизвикана од полесни форми на артритис.

0 прегледи
950.00ден.

Ехинацеа е 100 % природен производ, чист 500 милиграмски екстракт од билката Andrographis paniculata. Оваа билка помага за одржување на здрав црн дроб и го поддржува варењето и прочистувањето на телото. Ја поддржува одбраната на телото, имунолошкиот систем и помага за одржување на нормално ниво на шеќер во крвта. Го поддржува метаболизмот на гликозата.

0 прегледи
950.00ден.

Благотворно влијае на женските репродуктивни органи и го регулира менструалниот циклус.

приказ на % - %2 од 3% ставки