опстипација 

опстипација

има % производи
0 прегледи
65.00ден.

Состав 5 mg bisacodyl Фармацевтска форма гастрорезистентни таблети

0 прегледи
440.00ден.

Novalac IT млечната формула е прилагодена за доенчиња со запек од раѓање до 12 месеци, ако мајките не ги дојат. Novalac IT ги задоволува сите нутритивни потреби за доенчиња до 6 месеци, а за доенчиња постари од 6 месеци е дел од разновидната исхрана.

0 прегледи
300.00ден.

Состав Хидроксипропилметил целулоза (E464), Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103), малтодекстрини, боја: титаниум диоксид (Е171).

0 прегледи
580.00ден.

Високо квалитетен про-биотик „Enteromed„ – (Bacillus Clausii) со 3 милијарди спори / 5 ml перорална суспензија

приказ на % - %2 од 3% ставки