опстипација 

опстипација

има % производи
0 прегледи
65.00ден.

Состав 5 mg bisacodyl Фармацевтска форма гастрорезистентни таблети

0 прегледи
300.00ден.

Состав Хидроксипропилметил целулоза (E464), Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103), малтодекстрини, боја: титаниум диоксид (Е171).

0 прегледи
580.00ден.

Високо квалитетен про-биотик „Enteromed„ – (Bacillus Clausii) со 3 милијарди спори / 5 ml перорална суспензија

0 прегледи
950.00ден.

Кишорe гуггул е Ајурвдска мешавина која содржи природни билки за прочистување на организмот (цревата, крвта и ткивата) и како дел од овој природен производ се и Харитаки и Гилој.

приказ на % - %2 од 3% ставки