рани и повреди 

рани и повреди

има % производи
0 прегледи
165.00ден.

Состав povidone-iodine : 10 % Фармацевтска форма раствор за кожа

0 прегледи
3,000.00ден.

Состав: Активни компоненти: Биоактивен хидролизиран колагенски пептид.Адитиви: Вода, ацидулант, (цитрична киселина), малт екстрат, витамин Ц, арома, Калиум сорбат, вештачки засладувачи (ацесулфам-калиум, натриум цикламат, сукралоза).

0 прегледи
240.00ден.

Помага за зараснување на рани, убоди од инсекти, изгореници, алергии.

приказ на % - %2 од 3% ставки