болки во грло 

болки во грло

има % производи
по страна
0 прегледи
155.00ден.

Состав povidone-iodine : 1 % Фармацевтска форма раствор за гаргара

0 прегледи
116.00ден.

Состав Paracetamol 500 mgPseudoephedrine hydrochloride 30 mgDextromethorphan hydrobromide 15 mgAscorbic acid 60 mg Фармацевтска форма Филм-обложена таблета

0 прегледи
115.00ден.

Состав Paracetamol 500 mgPseudoephedrine hydrochloride 30 mgDextromethorphan hydrobromide 15 mgAscorbic acid 60 mg (комбинација од природен и од синтетски витамин Ц) Индикации Caffetin Cold plus се употребува за ублажување на главните симптоми на настинка и грип (главоболка, болка во мускулите, болка во грлото, назална конгестија, зголемена телесна...

0 прегледи
180.00ден.

Состав Paracetamol 1000 mg. Phenylephrine hydrochloride 12,2 mg (еквивалентен на 10 mg фенилефрин, база). Дејство Caffetin COLDmax претставува комбиниран препарат кој содржи две активни супстанции. Парацетамолот ја ублажува болката и ја намалува телесната температура. Фенилефринот, пак, ја намалува назалната конгестија, со што овозможува проодност во...

0 прегледи
490.00ден.

АЛПЕНКРАФТ® 250 ml Растителен сируп од мед и етерични масла.

0 прегледи
180.00ден.

Состав: сахароза, гликоза, лимонска киселина, арома-жалфија, еукалиптусово масло, карамел Е 150c, вода.

0 прегледи
180.00ден.

Состав: сахароза, гликоза, арома-липов цвет, мед, карамел Е150c, гарденија екстракт, вода

0 прегледи
160.00ден.

Што содржи Д-р Тајс Хербал Септ жалфија пастили со тегавец: Активни супстанции: 100 g 1 пастила (2,5 g) 6 пастили (15 g) Витамин Ц (аскорбинска киселина) 800 mg 20 mg 120 mg Ектрат од жалфија 2-3:1 1,5 g 37,5 mg 225 mg Екстракт од тегавец 1,6-1,9:1 1,0 g 25 mg 150 mg

0 прегледи
160.00ден.

Што содржи Д-р Тајс Хербал Септ жалфија пастили со камилица и мед Активни супстанции: 100 g 1 пастила (2,5 g) 6 пастили (15 g) Витамин Ц (аскорбинска киселина) 800 mg 20 mg 120 mg Ектрат од жалфија 2-3:1 1,5 g 37,5 mg 225 mg Екстракт од камилица 2,0-2,5:1 1,0 g 25 mg 150 mg

0 прегледи
190.00ден.

Уникатноста на овој препарат од богатата палета на Д-р Тајс, покрај високата концентрација на екстрактот од тегавец (5g/100g), е нагласена и со употребата на интегралните засладувачи, како што се медот и сирупот од шеќерна репка кои во целост ја задржуваат лековитоста и природниот вкус на сирупот. Токму затоа сирупот Мукоплант тегавец е омилен кај децата.

приказ на % - %2 од 3% ставки