болки во грло 

болки во грло

има % производи
0 прегледи
155.00ден.

Состав povidone-iodine : 1 % Фармацевтска форма раствор за гаргара

0 прегледи
490.00ден.

АЛПЕНКРАФТ® 250 ml Растителен сируп од мед и етерични масла.

0 прегледи
180.00ден.

Состав: сахароза, гликоза, лимонска киселина, арома-жалфија, еукалиптусово масло, карамел Е 150c, вода.

0 прегледи
180.00ден.

Состав: сахароза, гликоза, арома-липов цвет, мед, карамел Е150c, гарденија екстракт, вода

0 прегледи
160.00ден.

Што содржи Д-р Тајс Хербал Септ жалфија пастили со тегавец: Активни супстанции: 100 g 1 пастила (2,5 g) 6 пастили (15 g) Витамин Ц (аскорбинска киселина) 800 mg 20 mg 120 mg Ектрат од жалфија 2-3:1 1,5 g 37,5 mg 225 mg Екстракт од тегавец 1,6-1,9:1 1,0 g 25 mg 150 mg

0 прегледи
160.00ден.

Што содржи Д-р Тајс Хербал Септ жалфија пастили со камилица и мед Активни супстанции: 100 g 1 пастила (2,5 g) 6 пастили (15 g) Витамин Ц (аскорбинска киселина) 800 mg 20 mg 120 mg Ектрат од жалфија 2-3:1 1,5 g 37,5 mg 225 mg Екстракт од камилица 2,0-2,5:1 1,0 g 25 mg 150 mg

0 прегледи
190.00ден.

Уникатноста на овој препарат од богатата палета на Д-р Тајс, покрај високата концентрација на екстрактот од тегавец (5g/100g), е нагласена и со употребата на интегралните засладувачи, како што се медот и сирупот од шеќерна репка кои во целост ја задржуваат лековитоста и природниот вкус на сирупот. Токму затоа сирупот Мукоплант тегавец е омилен кај децата.

0 прегледи
190.00ден.

Покрај добро познатото дејство на екстрактот од тегавец содржан во Мукоплант сирупите од тегавец на Д-р Тајс, Мукоплант тегавец со ехинацеа и витамин Ц овозможува истовремено ублажување на кашлицата и подобрување на имунитетот.

приказ на % - %2 од 3% ставки