отстранување на болки 

има еден производ
0 прегледи
142.00ден.

БлокМАКС за деца® Состав 5 ml (мала лажичка) суспензија содржи 100 mg ибупрофен. Фармацевтска форма Суспензија со карактеристичен вкус и мирис на кајсија.

приказ на % - %2 ставка