грчеви кај бебиња 

има % производи
по страна
0 прегледи
465.00ден.

Novalac AC млечната формула е прилагодена за доенчиња со грчеви од раѓање до 12 месеци ако мајките не ги дојат. Novalac AC ги задоволува сите нутритивни потреби за доенчиња до 6 месеци, а за доенчиња постари од 6 месеци е дел од разновидната исхрана.

0 прегледи
100.00ден.

Becutan инстант чај од сладок анасон и од цвет од камилица 20 x 5g

0 прегледи
150.00ден.

Becutan инстант чај од сладок анасон и од цвет од камилица 200g

0 прегледи
580.00ден.

Високо квалитетен про-биотик „Enteromed„ – (Bacillus Clausii) со 3 милијарди спори / 5 ml перорална суспензија

приказ на % - %2 од 3% ставки