кашлица 

кашлица

има % производи
0 прегледи
165.00ден.

Состав carbocisteine 750 mg/10 ml Фармацевтска форма Перорален раствор

0 прегледи
135.00ден.

Состав carbocisteine 250 mg / 5 ml Фармацевтска форма перорален раствор

0 прегледи
120.00ден.

Состав carbocisteine 375 mg Фармацевтска форма kапсули, тврди

0 прегледи
116.00ден.

Состав Paracetamol 500 mgPseudoephedrine hydrochloride 30 mgDextromethorphan hydrobromide 15 mgAscorbic acid 60 mg Фармацевтска форма Филм-обложена таблета

0 прегледи
115.00ден.

Состав Paracetamol 500 mgPseudoephedrine hydrochloride 30 mgDextromethorphan hydrobromide 15 mgAscorbic acid 60 mg (комбинација од природен и од синтетски витамин Ц) Индикации Caffetin Cold plus се употребува за ублажување на главните симптоми на настинка и грип (главоболка, болка во мускулите, болка во грлото, назална конгестија, зголемена телесна...

0 прегледи
490.00ден.

АЛПЕНКРАФТ® 250 ml Растителен сируп од мед и етерични масла.

0 прегледи
190.00ден.

Активна супстанција во 100 ml сируп: Сув екстракт од лист на бршлен (Hedera helix L. folium) (4-8:1)…………..154 mg Средство за екстракција: етанол 30% (m/m). Помошни супстанции: калиум сорбат; хидроксиетил целулоза; арома – црна рибизла; малтитол, раствор (Е 965); анхидрид на лимонска киселина; вода, прочистена.

0 прегледи
256.00ден.

Активна супстанција во 100 ml сируп: сув екстракт од лист на бршлен (Hedera helix L. folium) (4-8:1)…………..154 mg Средство за екстракција: етанол 30% (m/m). Помошни супстанции: калиум сорбат; хидроксиетил целулоза; арома – црна рибизла; малтитол, раствор (Е 965); анхидрид на лимонска киселина; вода, прочистена.

0 прегледи
190.00ден.

Уникатноста на овој препарат од богатата палета на Д-р Тајс, покрај високата концентрација на екстрактот од тегавец (5g/100g), е нагласена и со употребата на интегралните засладувачи, како што се медот и сирупот од шеќерна репка кои во целост ја задржуваат лековитоста и природниот вкус на сирупот. Токму затоа сирупот Мукоплант тегавец е омилен кај децата.

0 прегледи
190.00ден.

Покрај добро познатото дејство на екстрактот од тегавец содржан во Мукоплант сирупите од тегавец на Д-р Тајс, Мукоплант тегавец со ехинацеа и витамин Ц овозможува истовремено ублажување на кашлицата и подобрување на имунитетот.

приказ на % - %2 од 3% ставки