храна за доенчиња 

има % производи
0 прегледи
365.00ден.

Универзалната почетна млечна формула Novalac 1 е наменета за доенчиња од раѓање до 6 месеци, доколку мајките не ги дојат или само делумно ги дојат новороденчињата.

0 прегледи
370.00ден.

Novalac 2 млечната формула е прилагодена за исхрана на доенчиња постари од 6 месеци.

0 прегледи
465.00ден.

Novalac AC млечната формула е прилагодена за доенчиња со грчеви од раѓање до 12 месеци ако мајките не ги дојат. Novalac AC ги задоволува сите нутритивни потреби за доенчиња до 6 месеци, а за доенчиња постари од 6 месеци е дел од разновидната исхрана.

0 прегледи
505.00ден.

Novalac AR млечната формула е прилагодена за исхрана на доенчиња кои имаат проблем со враќање на храната, од раѓање до 12 месеци, доколку мајките не ги дојат. Novalac AR ги задоволува сите нутритивни потреби на доенчињата до 6 месеци, а за доенчиња постари од 6 месеци е дел од разновидната храна.

0 прегледи
440.00ден.

Novalac IT млечната формула е прилагодена за доенчиња со запек од раѓање до 12 месеци, ако мајките не ги дојат. Novalac IT ги задоволува сите нутритивни потреби за доенчиња до 6 месеци, а за доенчиња постари од 6 месеци е дел од разновидната исхрана.

0 прегледи
960.00ден.

Novalac Allernova AR е диететска храна за посебни медицински потреби за доенчиња и мали деца кои имаат алергија на протеини на кравјо млеко и регургитација.

приказ на % - %2 од 3% ставки