бебиња и деца 

храна за доенчиња , пелени, хигиенски производи , детска козметика...

има % производи
по страна
0 прегледи
280.00ден.

Состав Една таблета содржи 40 mg природен витамин Ц (во форма на прашок од ацерола).

0 прегледи
142.00ден.

БлокМАКС за деца® Состав 5 ml (мала лажичка) суспензија содржи 100 mg ибупрофен. Фармацевтска форма Суспензија со карактеристичен вкус и мирис на кајсија.

0 прегледи
110.00ден.

Состав carbocisteine 125 mg / 5 ml Фармацевтска форма перорален раствор

0 прегледи
155.00ден.

Состав povidone-iodine : 1 % Фармацевтска форма раствор за гаргара

0 прегледи
176.00ден.

Состав 1 капсула содржи: витамин А (во форма на ретинил палмитат) – 500 µg (1667 IU) витамин Д3 (холекалциферол) – 10 μg (400 IU)

0 прегледи
65.00ден.

Состав 5 mg bisacodyl Фармацевтска форма гастрорезистентни таблети

0 прегледи
52.00ден.

АЛКАВИТ витамин Ц за деца Состав аскорбинска киселина 50 mg Фармацевтска форма таблети

0 прегледи
840.00ден.

Додаток во исхраната со витамин Ц и природен Имуноглукан во облик на сируп (120 мл)- помага во природната одбрана на организмот

0 прегледи
365.00ден.

Универзалната почетна млечна формула Novalac 1 е наменета за доенчиња од раѓање до 6 месеци, доколку мајките не ги дојат или само делумно ги дојат новороденчињата.

0 прегледи
370.00ден.

Novalac 2 млечната формула е прилагодена за исхрана на доенчиња постари од 6 месеци.

приказ на % - %2 од 3% ставки