витамини и минерали 

витамини и минерали

има % производи
по страна
0 прегледи
305.00ден.

Состав Една таблета содржи 180 mg витамин Ц. АЦЕРОЛА АЛКАЛОИД содржи природен витамин Ц добиен од ацерола, цреша од Барбадос.

0 прегледи
350.00ден.

Состав Една таблета содржи 500 mg природен витамин Ц добиен од ацерола, цреша од Барбадос.

0 прегледи
280.00ден.

Состав Една таблета содржи 40 mg природен витамин Ц (во форма на прашок од ацерола).

0 прегледи
176.00ден.

Состав 1 капсула содржи: витамин А (во форма на ретинил палмитат) – 500 µg (1667 IU) витамин Д3 (холекалциферол) – 10 μg (400 IU)

приказ на % - %2 од 3% ставки