грижа за кожа 

грижа за кожа

има % производи
по страна
0 прегледи
950.00ден.

Curcuma longa е растение кое личи на ѓумбирот и било употребувано во aјурведската наука за здравјето на човекот со векови наназад. Но, во последните неколку години невообичаените особини на curcumin-от научно се докажуваат и се зголемува употребата на оваа билка.

0 прегледи
950.00ден.

Качнар Гуггул е традиционална Ајурведска формулација која се користи за отстранување на влажноста, и ја зајакнува Кафа енергијата. Кога ќе се измеша со Трифала, трикату и Гуггул станува моќен детосификатор кој ја отстранува високот на Кафа од организмот и од ткивата.

0 прегледи
950.00ден.

Кишорe гуггул е Ајурвдска мешавина која содржи природни билки за прочистување на организмот (цревата, крвта и ткивата) и како дел од овој природен производ се и Харитаки и Гилој.

приказ на % - %2 од 3% ставки