интимна нега 

интимна нега

има % производи
0 прегледи
142.00ден.

Состав 1 вагиторија содржи 200 mg povidone-iodine еквивалентен на 20 mg расположлив јод. Фармацевтска форма Вагитории

0 прегледи
950.00ден.

Благотворно влијае на женските репродуктивни органи и го регулира менструалниот циклус.

приказ на % - %2 од 3% ставки