орална хигиена 

орална хигиена

има % производи
по страна
0 прегледи
155.00ден.

Состав povidone-iodine : 1 % Фармацевтска форма раствор за гаргара

0 прегледи
125.00ден.

НОВА иновативна 5 во 1 формула: -здрава гингива -бели заби -цврст забен емајл -заштита од кариес -свеж здив

0 прегледи
150.00ден.

Lacalut Aktiv паста за заби +  ГРАТИС Lacalut Aktiv Black Edition четка за заби

0 прегледи
126.00ден.

LACALUT AKTIV HERBAL - здрава гингива, здрави заби отпорни на кариес и долготраен свеж здив.

приказ на % - %2 од 3% ставки