персонална грижа 

персонална грижа - разни видови на препарати за орална хигиена, за пети, кожа, коса, масажи и релаксација, есенцијални масла, интимна нега, заштита од сонце

има % производи
по страна
0 прегледи
155.00ден.

Состав povidone-iodine : 1 % Фармацевтска форма раствор за гаргара

0 прегледи
142.00ден.

Состав 1 вагиторија содржи 200 mg povidone-iodine еквивалентен на 20 mg расположлив јод. Фармацевтска форма Вагитории

приказ на % - %2 од 3% ставки