абдомен 

абдомен

има % производи
0 прегледи
1,600.00ден.

Состав: 35% полиестер 25% најлон 20% гума 15% памук 5% пластика

0 прегледи
1,340.00ден.

Состав: 30% Памук 30% Полиестер 20% Магнет 10% Најлон 10% Гума

0 прегледи
1,330.00ден.

Состав: 40% Полиестер 30% Памук 15% Гума 13% Најлон 2% Спандекс

приказ на % - %2 од 3% ставки