р'бетен столб 

р'бетен столб

има % производи
0 прегледи
1,630.00ден.

Состав: 30% Неопрен 25% Најлон 15% Полиестер 15% Гума 10% Магнети 5% Спандекс

0 прегледи
3,180.00ден.

Состав: 35% Најлон 20% Полиестер 20% Гума 15% Вештачка свила 10% Метал

0 прегледи
960.00ден.

Состав: 30% Памук 25% Гума 20% Најлон 15% Полиестер 10% Пена

0 прегледи
1,800.00ден.

Состав: 30% Полиестер 20% Најлон 20% Гума 15% Памук 10% Пена 5% Пластика

0 прегледи
2,640.00ден.

Состав: 30% Најлон 22% Вештачка свила 15% Полиестер 14% Гума 9% Метали 5% Спандекс 3% ПЕ 2% ЕВА

0 прегледи
1,440.00ден.

Состав: 30% Неопрен 25% Полиестер 25% Најлон 10% Метал 5% Пена 5% Гума

приказ на % - %2 од 3% ставки