раце 

ортопедски помагала за раце

има % производи
0 прегледи
450.00ден.

Состав: 38% Најлон 20% Гума 22% Вештачка свила 10% Челик 8% Полиестер 2% Спандекс

0 прегледи
800.00ден.

Состав: 40% Неопрен 30% Најлон 15% Полиестер 5% Гума 5% Алуминиум 2% ПВЦ 3% Пена

приказ на % - %2 од 3% ставки