колена 

ортопедски помагала за колена

има % производи
0 прегледи
4,900.00ден.

Состав: 40% Неоперен 23% Најлон 13% Памук 14% Алуминиум 8% ПВЦ 2% Гума

приказ на % - %2 од 3% ставки