инсомнија 

инсомнија

има % производи
0 прегледи
230.00ден.

Состав Една обложена таблета содржи: 100 mg пасифлора (Passiflora incarnata L.); 100 mg маточина (Melissa officinalis L.); 25 mg маче-трева (Valeriana officinalis L.); 25 mg калифорниска булка/мак (Eschscholtzia californica Cham.); 25 mg нане (Mentha Piperita L.); 15 mg млечен протеински хидролизат; 0,7 mg витамин Б6; 75 mg магнезиум.

0 прегледи
230.00ден.

Состав Една обложена таблета содржи: 100 mg пасифлора (Passiflora incarnata L.); 100 mg маче-трева (Valeriana officinalis L.); 50 mg маточина (Melissa officinalis L.); 50 mg калифорниска булка/мак (Eschscholtzia californica Cham.); 1 mg мелатонин.

0 прегледи
950.00ден.

Поддршката на стресот е наполно природна формулација на билки без дополнителни хемикалии и не создава зависност.

0 прегледи
1,320.00ден.

Doppelherz Vital Tonic® е развиен за да помогне во спречувањето на проблемите со циркулацијата и задржување на здравјето на срцето.

приказ на % - %2 од 3% ставки