диареја 

диареја

има % производи
0 прегледи
172.00ден.

Состав Диастоп Пробио е пробиотик кој содржи четири вида млечнокиселински бактерии: Lactobacillus acidophilus LA-5тм; Streptococcus thermophilus STY-31тм; Bifidobacterium BB-12тм; Lactobacillus delbrueckii LBY-27тм.

0 прегледи
300.00ден.

Состав Хидроксипропилметил целулоза (E464), Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103), малтодекстрини, боја: титаниум диоксид (Е171).

0 прегледи
580.00ден.

Високо квалитетен про-биотик „Enteromed„ – (Bacillus Clausii) со 3 милијарди спори / 5 ml перорална суспензија

0 прегледи
660.00ден.

HelicoBalans содржи: •Уникатната комбинација на инактивирана Lactobacillus reuteri DSMZ 17.648 (Pylopass ™) и лиофилизирани пробиотски бактерии L.acidophilus, L. casei и B.lactis.                                           AKЦИЈА 2+1

0 прегледи
340.00ден.

Diarino ORS содржи: -Култура на живи лиофилизирани квасциSaccharomyces boulardii I-3799 со5 милијарди живи клетки на квасец во 1 вреќичка. -Орална рехидрациска сол за надополнување на изгубените течности и електролити при пролив.

приказ на % - %2 од 3% ставки