стрес 

стрес

има % производи
по страна
0 прегледи
200.00ден.

Состав Една кесичка содржи 400 mg магнезиум и Б-витамини.

0 прегледи
305.00ден.

Состав Една таблета содржи 180 mg витамин Ц. АЦЕРОЛА АЛКАЛОИД содржи природен витамин Ц добиен од ацерола, цреша од Барбадос.

0 прегледи
350.00ден.

Состав Една таблета содржи 500 mg природен витамин Ц добиен од ацерола, цреша од Барбадос.

0 прегледи
230.00ден.

Состав Една обложена таблета содржи: 100 mg пасифлора (Passiflora incarnata L.); 100 mg маточина (Melissa officinalis L.); 25 mg маче-трева (Valeriana officinalis L.); 25 mg калифорниска булка/мак (Eschscholtzia californica Cham.); 25 mg нане (Mentha Piperita L.); 15 mg млечен протеински хидролизат; 0,7 mg витамин Б6; 75 mg магнезиум.

0 прегледи
230.00ден.

Состав Една обложена таблета содржи: 100 mg пасифлора (Passiflora incarnata L.); 100 mg маче-трева (Valeriana officinalis L.); 50 mg маточина (Melissa officinalis L.); 50 mg калифорниска булка/мак (Eschscholtzia californica Cham.); 1 mg мелатонин.

0 прегледи
840.00ден.

Imunoglukan®, витамин Ц (калциум Л-аскорбат), цинк (цинк цитрат), средства против згрутчување (магнезиум стеарат и микрокристална целулоза), капсула (хидроксипропилметил целулоза), бои (комплекс хлорофилин-бакар, титан диоксид). Капсулата е од растително потекло.

приказ на % - %2 од 3% ставки