импотенција 

импотенција

има % производи
0 прегледи
950.00ден.

Dia-beta plus е чиста билкина формулација без дополнителни хемикалии. Состојките често се користени (без несакани ефекти) во ајурведскиот медицински систем уште од 5000 година п.н.е.за одржување на нормално ниво на шеќер во крвта.

0 прегледи
950.00ден.

1. Tribulus terrestris помага за здравјето и нормалното функционирање на уринарниот систем. 2. Tribulus terrestris го поддржува здравјето на репродуктивниот систем. 3. Chicorium intybus помага во оддржување на каналите од бубрезите.

приказ на % - %2 од 3% ставки