бременост 

бременост

има % производи
по страна
0 прегледи
135.00ден.

СОСТАВ Една таблета содржи 680 mg калциум карбонат и 80 mg магнезиум карбонат. ИНДИКАЦИИ нарушено варење на храната, вклучувајќи и нарушено варење на храната во текот на бременоста; прекумерно консумирање храна и пијалаци; гастритис, улкусна болест, рефлуксен езофагитис; нарушувања на црниот дроб или на жолчното ќесе.

0 прегледи
730.00ден.

Состав Една таблета соджи 11 витамини и 10 минерали. Една капсула содржи 445 mg омега 3 масни киселини. Пакување Картонската кутија содржи 30 таблети (3 блистери), 30 капсули (2 блистери) и упатство за употреба.

0 прегледи
65.00ден.

Состав 5 mg bisacodyl Фармацевтска форма гастрорезистентни таблети

0 прегледи
106.00ден.

Состав фолна киселина 0,4 mg Фармацевтска форма филм-обложени таблети

0 прегледи
570.00ден.

ФЕМИБИОН® ЗА БРЕМЕНИ 1содржи фолна киселина, Метафолин® –активен облик на фолна киселина кој организмот може веднаш да го користи, 9 есенцијални витамини и јод.

0 прегледи
875.00ден.

ФЕМИБИОН® 2 ЗА БРЕМЕНИ со Метафолин®и ДХА ги исполнува специфичните потреби за жената од 4 – ти месец на бременоста до крајот на периодот на доење.

0 прегледи
1,600.00ден.

Состав: 35% полиестер 25% најлон 20% гума 15% памук 5% пластика

приказ на % - %2 од 3% ставки