детоксификација, метаболизам и енергија 

детоксификација, метаболизам и енергија

има % производи
по страна
0 прегледи
172.00ден.

Состав Диастоп Пробио е пробиотик кој содржи четири вида млечнокиселински бактерии: Lactobacillus acidophilus LA-5тм; Streptococcus thermophilus STY-31тм; Bifidobacterium BB-12тм; Lactobacillus delbrueckii LBY-27тм.

0 прегледи
355.00ден.

Состав Една капсула содржи 500 mg крилово масло, кое содржи 225 mg фосфолипиди од крил. Употреба Заштита од срцеви заболувања и од атеросклеротични промени. Дејствува позитивно врз намалување на вкупниот холестерол и на LDL-фракцијата (лошиот холестерол). Дејствува превентивно врз HDL-фракцијата (добриот холестерол).

0 прегледи
350.00ден.

Состав Една таблета содржи 500 mg природен витамин Ц добиен од ацерола, цреша од Барбадос.

приказ на % - %2 од 3% ставки