мигрена 

мигрена

има % производи
0 прегледи
105.00ден.

Состав Една таблета БлокМАКС Форте содржи 400 mg ибупрофен. Индикации БлокМАКС форте таблетите се употребуваат при : главоболки, болки во грбот, менструална болка, забоболка, невралгија, ревматоидна болка, мускулна болка, мигрена, симптоми на настинка, треска, при болка предизвикана од полесни форми на артритис.

0 прегледи
50.00ден.

Состав Paracetamol 250 mgPropyphenazone 210 mgCaffeine 50 mgCodeine phosphate sesquihydrate 10 mg Фармацевтска форма Таблета

0 прегледи
105.00ден.

БлокМАКС® Состав Една таблета БлокМАКС содржи 200 mg ибупрофен. Фармацевтска форма Филм-обложени таблети.

приказ на % - %2 од 3% ставки