отстранување на болки 

отстранување на болки

има % производи
по страна
0 прегледи
105.00ден.

Состав Една таблета БлокМАКС Форте содржи 400 mg ибупрофен. Индикации БлокМАКС форте таблетите се употребуваат при : главоболки, болки во грбот, менструална болка, забоболка, невралгија, ревматоидна болка, мускулна болка, мигрена, симптоми на настинка, треска, при болка предизвикана од полесни форми на артритис.

0 прегледи
200.00ден.

Состав Една кесичка содржи 400 mg магнезиум и Б-витамини.

0 прегледи
115.00ден.

Состав Paracetamol 500 mgPseudoephedrine hydrochloride 30 mgDextromethorphan hydrobromide 15 mgAscorbic acid 60 mg (комбинација од природен и од синтетски витамин Ц) Индикации Caffetin Cold plus се употребува за ублажување на главните симптоми на настинка и грип (главоболка, болка во мускулите, болка во грлото, назална конгестија, зголемена телесна...

0 прегледи
126.00ден.

Состав 1g крем содржи 300 I.E хепарин натриум, 3 mg алантоин, 4 mg декспантенол.

0 прегледи
160.00ден.

Состав 1g крем содржи 500 I.E хепарин натриум, 3 mg алантоин, 4 mg декспантенол.

0 прегледи
126.00ден.

Состав 1g гел содржи 300 I.E хепарин натриум, 2,5 mg алантоин, 2,5 mg декспантенол

0 прегледи
160.00ден.

Состав 1g гел содржи 500 I.E хепарин натриум, 2,5 mg алантоин, 2,5 mg декспантенол.

0 прегледи
36.00ден.

Состав Metamizole sodium monohydrate 500 mg Фармацевтска форма Таблета

0 прегледи
50.00ден.

Состав Paracetamol 250 mgPropyphenazone 210 mgCaffeine 50 mgCodeine phosphate sesquihydrate 10 mg Фармацевтска форма Таблета

0 прегледи
105.00ден.

БлокМАКС® Состав Една таблета БлокМАКС содржи 200 mg ибупрофен. Фармацевтска форма Филм-обложени таблети.

0 прегледи
116.00ден.

Состав Paracetamol 500 mgPseudoephedrine hydrochloride 30 mgDextromethorphan hydrobromide 15 mgAscorbic acid 60 mg Фармацевтска форма Филм-обложена таблета

приказ на % - %2 од 3% ставки