црн дроб 

за нормална функција на црниот дроб

има % производи
0 прегледи
135.00ден.

СОСТАВ Една таблета содржи 680 mg калциум карбонат и 80 mg магнезиум карбонат. ИНДИКАЦИИ нарушено варење на храната, вклучувајќи и нарушено варење на храната во текот на бременоста; прекумерно консумирање храна и пијалаци; гастритис, улкусна болест, рефлуксен езофагитис; нарушувања на црниот дроб или на жолчното ќесе.

0 прегледи
950.00ден.

Помага во работата на црниот дроб и го подобрува апетитот. Ги штити клетките во телото преку своите антиоксидантни својства. Помага во оддржување на функцијата на срцето.

0 прегледи
950.00ден.

Curcuma longa е растение кое личи на ѓумбирот и било употребувано во aјурведската наука за здравјето на човекот со векови наназад. Но, во последните неколку години невообичаените особини на curcumin-от научно се докажуваат и се зголемува употребата на оваа билка.

0 прегледи
950.00ден.

Ехинацеа е 100 % природен производ, чист 500 милиграмски екстракт од билката Andrographis paniculata. Оваа билка помага за одржување на здрав црн дроб и го поддржува варењето и прочистувањето на телото. Ја поддржува одбраната на телото, имунолошкиот систем и помага за одржување на нормално ниво на шеќер во крвта. Го поддржува метаболизмот на гликозата.

0 прегледи
950.00ден.

Качнар Гуггул е традиционална Ајурведска формулација која се користи за отстранување на влажноста, и ја зајакнува Кафа енергијата. Кога ќе се измеша со Трифала, трикату и Гуггул станува моќен детосификатор кој ја отстранува високот на Кафа од организмот и од ткивата.

0 прегледи
950.00ден.

Кишорe гуггул е Ајурвдска мешавина која содржи природни билки за прочистување на организмот (цревата, крвта и ткивата) и како дел од овој природен производ се и Харитаки и Гилој.

0 прегледи
950.00ден.

Ним е евергрин дрво кое просечно расте од 9 – 12 метри височина во облик на полумесечина , запчести листови и голем раст на бели цветови. Цветовите на неем мирисаат благо, особено навечер. Се знае дека е ефикасно и пријателско за околината. Делови кои се употребуваат: Свежи овошја, сушени овошја, семето, лисјата, коренот, кората и цветовите.

приказ на % - %2 од 3% ставки