тромбоза 

тромбоза

има % производи
0 прегледи
126.00ден.

Состав 1g крем содржи 300 I.E хепарин натриум, 3 mg алантоин, 4 mg декспантенол.

0 прегледи
160.00ден.

Состав 1g крем содржи 500 I.E хепарин натриум, 3 mg алантоин, 4 mg декспантенол.

0 прегледи
126.00ден.

Состав 1g гел содржи 300 I.E хепарин натриум, 2,5 mg алантоин, 2,5 mg декспантенол

0 прегледи
160.00ден.

Состав 1g гел содржи 500 I.E хепарин натриум, 2,5 mg алантоин, 2,5 mg декспантенол.

приказ на % - %2 од 3% ставки