покачен холестерол 

покачено ниво на холестерол

има % производи
0 прегледи
355.00ден.

Состав Една капсула содржи 500 mg крилово масло, кое содржи 225 mg фосфолипиди од крил. Употреба Заштита од срцеви заболувања и од атеросклеротични промени. Дејствува позитивно врз намалување на вкупниот холестерол и на LDL-фракцијата (лошиот холестерол). Дејствува превентивно врз HDL-фракцијата (добриот холестерол).

0 прегледи
610.00ден.

Состав: 1) Сув екстракт од ферментиран црвен ориз(Monascus purpureus)335 mg - од што monakolin K 10 mg (100% RDA*) 2) Сув екстракт од лист од артичока (Cynara scolymus L.);дрога:екстракт=15:1     155 mg

0 прегледи
950.00ден.

Помага во работата на црниот дроб и го подобрува апетитот. Ги штити клетките во телото преку своите антиоксидантни својства. Помага во оддржување на функцијата на срцето.

0 прегледи
950.00ден.

Кишорe гуггул е Ајурвдска мешавина која содржи природни билки за прочистување на организмот (цревата, крвта и ткивата) и како дел од овој природен производ се и Харитаки и Гилој.

0 прегледи
1,320.00ден.

Doppelherz Vital Tonic® е развиен за да помогне во спречувањето на проблемите со циркулацијата и задржување на здравјето на срцето.

приказ на % - %2 од 3% ставки