артритис 

артритис

има % производи
0 прегледи
105.00ден.

Состав Една таблета БлокМАКС Форте содржи 400 mg ибупрофен. Индикации БлокМАКС форте таблетите се употребуваат при : главоболки, болки во грбот, менструална болка, забоболка, невралгија, ревматоидна болка, мускулна болка, мигрена, симптоми на настинка, треска, при болка предизвикана од полесни форми на артритис.

0 прегледи
105.00ден.

БлокМАКС® Состав Една таблета БлокМАКС содржи 200 mg ибупрофен. Фармацевтска форма Филм-обложени таблети.

0 прегледи
950.00ден.

Ова е мешавина од уникатни билки опишани во Ајурведата . Ова е чиста билкина мешавина без дополнителни хемикалии.

приказ на % - %2 од 3% ставки