хеликобактер пилори 

хеликобактер пилори

има % производи
0 прегледи
172.00ден.

Состав Диастоп Пробио е пробиотик кој содржи четири вида млечнокиселински бактерии: Lactobacillus acidophilus LA-5тм; Streptococcus thermophilus STY-31тм; Bifidobacterium BB-12тм; Lactobacillus delbrueckii LBY-27тм.

0 прегледи
135.00ден.

СОСТАВ Една таблета содржи 680 mg калциум карбонат и 80 mg магнезиум карбонат. ИНДИКАЦИИ нарушено варење на храната, вклучувајќи и нарушено варење на храната во текот на бременоста; прекумерно консумирање храна и пијалаци; гастритис, улкусна болест, рефлуксен езофагитис; нарушувања на црниот дроб или на жолчното ќесе.

0 прегледи
660.00ден.

HelicoBalans содржи: •Уникатната комбинација на инактивирана Lactobacillus reuteri DSMZ 17.648 (Pylopass ™) и лиофилизирани пробиотски бактерии L.acidophilus, L. casei и B.lactis.                                           AKЦИЈА 2+1

0 прегледи
340.00ден.

Diarino ORS содржи: -Култура на живи лиофилизирани квасциSaccharomyces boulardii I-3799 со5 милијарди живи клетки на квасец во 1 вреќичка. -Орална рехидрациска сол за надополнување на изгубените течности и електролити при пролив.

приказ на % - %2 од 3% ставки