гастритис 

гастритис

има еден производ
0 прегледи
135.00ден.

СОСТАВ Една таблета содржи 680 mg калциум карбонат и 80 mg магнезиум карбонат. ИНДИКАЦИИ нарушено варење на храната, вклучувајќи и нарушено варење на храната во текот на бременоста; прекумерно консумирање храна и пијалаци; гастритис, улкусна болест, рефлуксен езофагитис; нарушувања на црниот дроб или на жолчното ќесе.

приказ на % - %2 ставка