кардиоваскуларен систем 

кардиоваскуларен систем

има % производи
по страна
0 прегледи
355.00ден.

Состав Една капсула содржи 500 mg крилово масло, кое содржи 225 mg фосфолипиди од крил. Употреба Заштита од срцеви заболувања и од атеросклеротични промени. Дејствува позитивно врз намалување на вкупниот холестерол и на LDL-фракцијата (лошиот холестерол). Дејствува превентивно врз HDL-фракцијата (добриот холестерол).

приказ на % - %2 од 3% ставки