настинка и грип 

настинка и грип

има % производи
по страна
0 прегледи
105.00ден.

Состав Една таблета БлокМАКС Форте содржи 400 mg ибупрофен. Индикации БлокМАКС форте таблетите се употребуваат при : главоболки, болки во грбот, менструална болка, забоболка, невралгија, ревматоидна болка, мускулна болка, мигрена, симптоми на настинка, треска, при болка предизвикана од полесни форми на артритис.

0 прегледи
180.00ден.

Состав Paracetamol 1000 mg. Phenylephrine hydrochloride 12,2 mg (еквивалентен на 10 mg фенилефрин, база). Дејство Caffetin COLDmax претставува комбиниран препарат кој содржи две активни супстанции. Парацетамолот ја ублажува болката и ја намалува телесната температура. Фенилефринот, пак, ја намалува назалната конгестија, со што овозможува проодност во...

0 прегледи
115.00ден.

Состав Paracetamol 500 mgPseudoephedrine hydrochloride 30 mgDextromethorphan hydrobromide 15 mgAscorbic acid 60 mg (комбинација од природен и од синтетски витамин Ц) Индикации Caffetin Cold plus се употребува за ублажување на главните симптоми на настинка и грип (главоболка, болка во мускулите, болка во грлото, назална конгестија, зголемена телесна...

0 прегледи
305.00ден.

Состав Една таблета содржи 180 mg витамин Ц. АЦЕРОЛА АЛКАЛОИД содржи природен витамин Ц добиен од ацерола, цреша од Барбадос.

0 прегледи
350.00ден.

Состав Една таблета содржи 500 mg природен витамин Ц добиен од ацерола, цреша од Барбадос.

0 прегледи
36.00ден.

Состав Metamizole sodium monohydrate 500 mg Фармацевтска форма Таблета

0 прегледи
105.00ден.

БлокМАКС® Состав Една таблета БлокМАКС содржи 200 mg ибупрофен. Фармацевтска форма Филм-обложени таблети.

0 прегледи
116.00ден.

Состав Paracetamol 500 mgPseudoephedrine hydrochloride 30 mgDextromethorphan hydrobromide 15 mgAscorbic acid 60 mg Фармацевтска форма Филм-обложена таблета

0 прегледи
840.00ден.

Imunoglukan®, витамин Ц (калциум Л-аскорбат), цинк (цинк цитрат), средства против згрутчување (магнезиум стеарат и микрокристална целулоза), капсула (хидроксипропилметил целулоза), бои (комплекс хлорофилин-бакар, титан диоксид). Капсулата е од растително потекло.

приказ на % - %2 од 3% ставки