алергии 

алергии

има % производи
0 прегледи
950.00ден.

1. Помага во одржување на ефикасноста на имунолошкиот систем. 2. Има значајно антиоксидативно дејство. 3. Помага во одржување на здравјето со неговите антиоксидативни својства.

0 прегледи
240.00ден.

Помага за зараснување на рани, убоди од инсекти, изгореници, алергии.

приказ на % - %2 од 3% ставки