алергии 

алергии

има еден производ
0 прегледи
430.00ден.

Состав: култура на живи лиофилизирани бактерии на млечна киселина Lactobacillus rhamnosusSP1: 1•109cfu*        • vitamin D3 (holekalciferol) 10 µg (400 IU) **

приказ на % - %2 ставка