дијареа 

дијареа

има % производи
0 прегледи
430.00ден.

Состав: култура на живи лиофилизирани бактерии на млечна киселина Lactobacillus rhamnosusSP1: 1•109cfu*        • vitamin D3 (holekalciferol) 10 µg (400 IU) **

0 прегледи
340.00ден.

Diarino ORS содржи: -Култура на живи лиофилизирани квасциSaccharomyces boulardii I-3799 со5 милијарди живи клетки на квасец во 1 вреќичка. -Орална рехидрациска сол за надополнување на изгубените течности и електролити при пролив.

0 прегледи
580.00ден.

Високо квалитетен про-биотик „Enteromed„ – (Bacillus Clausii) со 3 милијарди спори / 5 ml перорална суспензија

0 прегледи
172.00ден.

Состав Диастоп Пробио е пробиотик кој содржи четири вида млечнокиселински бактерии: Lactobacillus acidophilus LA-5тм; Streptococcus thermophilus STY-31тм; Bifidobacterium BB-12тм; Lactobacillus delbrueckii LBY-27тм.

приказ на % - %2 од 3% ставки